bedrijfsfietsen delen

  Een all-in-one e-bike deelsysteem voor bedrijven

  Je werknemers helpen overstappen naar een duurzaam en filevrij vervoersmiddel? Bij WOW-mobility zorgen we voor een innovatief, all-in-one e-bike deelsysteem, inclusief draadloze laadstations, een handige app en een overzichtelijk beheerplatform. Betaalbaar, flexibel en stressvrij!Professionele verplaatsingen naar klanten, het station of de binnenstad? Voor korte of middellange afstanden bieden we de geknipte oplossing. Daarbij blijven we weg van het niet performante ‘free-floating’ model, zodat we je beschikbaarheid kunnen garanderen. Kies voor moderne e-bikes of e-cargo's, perfect te combineren met onze deelwagens of veilige fietsparkings. Uiteraard allemaal bruikbaar met dezelfde app! Zo bouw je in een mum van tijd een eigen mobihub voor je bedrijf!

  • Oplossing 1: e-bike for business

   Aantal: minimum 5 stuksOnze e-bikes for business zijn uitgerust met een bagagedrager achteraan en/of een mandje vooraan, ideaal om je tablet of laptop in op te bergen. Voor bedrijven die (kleinere) leveringen of transporten moeten doen, bieden wij ook elektrische bakfietsen aan. De e-bikes/ e-cargo’s zijn leverbaar in een kleur naar keuze en met het logo van je bedrijf. Ook de mobiele app is in private label mogelijk.Dankzij ons plug- en-play deelsysteem met automatisch, draadloos laden, heb je de zekerheid dat jouw werknemers op een vlotte, duurzame manier op hun bestemming geraken. Dankzij de ingebouwde track-and-trace en een uitgebreid management-platform is er geen risico op vermiste fietsen. Geef enkel toegang voor jouw werknemers of beperk de gebruikersrechten tot bepaalde profielen of afdelingen. In de app kan er, indien gewenst, een reservatie- of betaalmodule voorzien worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om het gebruik te meten, belangrijk voor bv. fiscale rapportering.
   Optioneel: fietsverzekering en pechbijstand
   Vraag een offerte op maat

  • Oplossing 2: e-bike for multi-co

   Op zoek naar de ideale oplossing voor je bedrijvencentrum, co-working of industriepark? Die hebben we! Door met meerdere partijen in e-bikes/ e-cargo’s te investeren en deze te delen, haal je een optimaal rendement. Met plezier werken we een ‘split-bill’ rapportering uit, waarbij bedrijven (of werknemers) individueel gefactureerd kunnen worden of betalen per uur of kilometer. In de app kan er, indien gewenst, een reservatie- of betaalmodule voorzien worden.
   Vraag een offerte op maat

  mobipunt met draadloze laadstations elektrische fietsen

  Lokaal of regionaal mobipunt met e-bikes

  Ons laagdrempelig deelfietsenplatform zal ongetwijfeld bij de burger in de smaak vallen. WOW! heeft al tal van referenties, zorgt voor een snelle uitrol en dit terwijl je van een ongekende vrijheid geniet. De e-bikes staan netjes geparkeerd in draadloze laadstations. Geen ‘free-floating’ met alle overlast van dien en geen operationele verplichtingen. Werk met een exploitatiepartner, je sociale werkplaatsen of laat ons als operationele partner bijspringen.Kies voor comfortabele e-bikes, praktische e-cargo’s of ga voor beide! Wij zorgen voor een totaaloplossing met hard- en software die je toelaat om een inkomstenmodel op maat uit te werken. Eén gebruiksvriendelijk dashboard met heldere real-time overzichten geven je een zicht op de vloot, laadstations, abonnementen en inkomsten. Een glasheldere rapportering die garant staat voor een verbeterde mobiliteit in jouw stad of gemeente. Gemakkelijk uit te breiden met andere vervoersmodi. Niets houdt je nog tegen om van eigen, lokale mobipunt een succes te maken!

  • Oplossing 1: e-bike for communities

   Aantal: < 25 deelfietsenLokale verplaatsingen verlopen voortaan via de e-bike. Bij WOW-mobility vertrekken we vanuit de wisselende behoefte of context van de gebruiker en zorgen we voor een mix aan vervoersmodaliteiten. Naast gewone elektrische fietsen, bieden we daarom ook e-cargo fietsen aan. Vervolgens kunnen ook elektrische deelwagens toegevoegd worden. Om deze behoeften optimaal te vervullen, stellen we een lokaal mobipunt met een aanbod geconnecteerde oplossingen voor, allemaal te gebruiken met dezelfde app en te consulteren in één overzichtelijk dashboard.
   Vraag een offerte op maat

  • Oplossing 2: e-bike for cities

   Aantal: > 25 deelfietsenHier vertrekken we van de netwerklogica. Om de auto zoveel mogelijk uit de stad te bannen, dienen deelfietsen als aansluiting op het openbaar vervoer of vanaf carpoolparkings. De deelfietsen maken deel uit van een regionaal of interregionaal mobiliteitsknooppunt en staan garant voor de ‘last mile’ en/of verplaatsingen binnen de stad. Door de verschillende vervoersmiddelen met elkaar te connecteren, kan de gebruiker op een vlotte en duurzame manier lange afstanden overbruggen. Onze elektrische fietsen kunnen tegen een stootje en zijn beschermd tegen vandalisme. Een stevig mandje vooraan is voorzien.
   Vraag een offerte op maat

  beheerplatform exploitatie deelfietsen

  Voeg onze oplossingen toe aan jouw aanbod

  Al aan de slag als operator van deelvoertuigen of baat je een parking uit? Wij sluiten naadloos op jouw diensten aan. Jouw deelwagens combineren met onze e-bikes? Wens je, als aanbieder van openbaar vervoer, om jouw reizigers ook van ons netwerk gebruik te laten maken? Of misschien wil je als uitbater van een parking ook wel fietsen of deelwagens aanbieden?
  Wij vormen jouw perfecte aanvulling en vergroten de service naar je klanten toe. De exploitatie laten we met plezier aan jou over. We geven je daarbij alle tools in handen voor een feilloos en stressvrij management!
  Neem gerust contact op om een project op maat te bespreken.

  • Voorbeeldproject

   Fietsambassade Gent: Fietsambassade wil het gebruik van de fiets als duurzaam vervoersmiddel in Gent stimuleren en faciliteren. Dit houdt o.a. in de verhuur van (meer dan 10.000) fietsen aan studenten. WOW-mobility zorgde voor gebruiksvriendelijk reservatiesysteem, inclusief betaalmodule via de website. De reservatiebevestiging bevat een QR code. Via een handige beheerders-app kan de baliemedewerker de QR-code scannen en de fiets aan het contract van de klant linken. Dankzij ons gebruiksvriendelijk beheersysteem besparen ze zichzelf een hele hoop papierwerk en organisatiestress. Met behulp van het beheerplatform vinden ze op een overzichtelijke manier informatie terug over gebruikers, gebruiksduur en onderhoud/reparaties van de fietsen. Ook voorraadbeheer en werkplanningen kunnen eenvoudig via dit systeem opgevolgd en gecoördineerd worden.

  elektrische bakfiets met draadloos laden

  Je hard- of software uitbreiden met WOW-mobility

  Ongetwijfeld vallen onze software-modules en IOT-componenten ook aan jouw oplossingen te connecteren. Niet alleen voertuigen, maar ook laadpalen, fietskluizen of andere devices kunnen geconnecteerd worden. Zo maken we je aanbod niet alleen slimmer, je haalt er ook meer rendement uit. Ons dashboard zorgt voor heldere inzichten en betere beslissingen. Toekomstige investeringen en uitbreidingen neem je weloverwogen!
  Contacteer ons om jouw samenwerkingsproject op maat te bespreken.

  • Voorbeeldproject

   We kregen van sommige gemeentes specifiek de vraag om het aanbod uit te breiden met elektrische bakfietsen . We gingen daarom om zoek naar de juiste partner. Vandaag zijn we in staat om ook e-cargo fietsen te leveren die perfect compatibel zijn met onze draadloze oplaadstations en slimme sloten.
   Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

  Ontdek ons aanbod

  We stemmen ons aanbod af op jouw situatie. We hebben verschillende modellen elektrische fietsen of zelfs bakfietsen. In samenspraak selecteren we de juiste hard- en software om jouw mobiliteitsbehoefte optimaal aan of in te vullen. 

  Vervoersmiddelen

  Hard- en software

  Maak kennis met onze all-in-one oplossing!

  In 1-2-3 een e-bike deelsysteem opzetten zonder kopzorgen? Wij zorgen voor een totaalpakket met de nodige hard- en software, volledig plug 'n play. 

  Draadloos laden

  Bij ons geen gedoe meer met lege batterijen en opladers! Onze innovatieve, draadloze laadstations klaren de klus. Plaats je elektrische fiets (of bakfiets) in het station en deze wordt automatisch vergrendeld en opgeladen. Zo functioneert de fiets steeds optimaal. 

  keyless-accessCreated with Sketch.

  Geen sleutelbeheer

  Sleutels? Alles werkt met onze app! Sleutels geraken niet meer verloren en je geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak. Je hoeft enkel een QR-code te scannen en je kunt vertrekken. De app kan bovendien volledig in je eigen kleuren en huisstijl gepersonaliseerd worden. 

  Management platform

  Onze tool laat je toe je vloot te beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig want alle belangrijke parameters (zoals batterijpercentage, kilometerstand, locatie...) komen automatisch in je dashboard. Via een overzichtelijke werkplanning zorg je ervoor dat de exploitatie op rolletjes loopt.  

  Schaalbaar & future proof

  Maak in een handomdraai rapporten zodat je op elk moment het succes kunt meten van jouw mobiliteitsbeleid. Wil je jouw aanbod verder uitbreiden met andere vervoersmodaliteiten, zoals e-cargo's, deelwagens of fietsparkings? We denken graag met je mee. Alles is te hanteren met dezelfde handige app!

  Hoe werkt het?

  Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop. Een e-bike ontlenen was nog nooit zo makkelijk voor werknemers!

  STAP 1 : Bij Vertrek

  Geregistreerde werknemers scannen een QR-code om het slot te openen. Neem de e-bike uit het laadstation en rijd naar waar je maar wilt.

  STAP 2 : Onderweg

  Onderweg stoppen aan het station, een lunchadres of bij een klant? Sluit de fiets veilig af via het slimme slot en open terug met de app. 

  STAP 3 : Bij Aankomst

  Plaats de e-bike terug in het draadloze laadstation om je rit te beëindigen. Het slot sluit automatisch en de fiets wordt geladen.

  Image placeholder

  Gratis demo aanvragen?

  Vul het onderstaande formulier in en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor een mobiele demo!

  Thank you!

  We will contact you shortly.

  Can't send form.

  Please try again later.