Auto delen

  Niet minder vrijheid, wel een slimme keuze!

  Jouw intelligente, hybride vervoersoplossing starten met een elektrische deelauto? Prima keuze!
  Reduceer het aantal wagens in het verkeer en bied je gebruikers een gedeeld alternatief om zich vlot te verplaatsen. Reserveer en ontleen een deelwagen in een handomdraai met de app.

  e-car sharing app

  Wat houdt het in:

  Wij zorgen voor een complete oplossing voor al jouw mobiliteitsbehoeften. Afhankelijk van de wensen en de context vullen we jouw noden aan of in. 

  Infrastructuur, beheerplatform en app


  Jouw uitdagingen

  • Bijdragen aan het milieu en de toekomst?

   Een gezondere ecologie en bijdragen aan het milieu, zijn vraagstukken die steeds relevanter worden. De CO2 emissie moet naar beneden en iedereen moet een steentje bijdragen aan een groenere toekomst.

  • Sleutelbeheer?

   Het bijhouden en beheren van al die autosleutels is een nachtmerrie. Sleutels raken verloren, worden niet op tijd binnengebracht, raken per ongeluk omgewisseld met een andere wagen, etc....

  • Tijdrovend vlootbeheer?

   Het beheer van een vloot neemt vaak vele uren per dag in beslag. Het bijhouden van allerlei informatie, het organiseren en analyseren van het gebruik, het beheren van de gebruikers, ...

  • Beperkt budget en kostenbalans?

   Op dit moment swingen de mobiliteitskosten de pan uit. Niet alleen de voertuigen zelf kosten geld, maar ook de brandstof, de parkeerruimte en de verzekeringen en onderhoudskosten nemen een hele hap uit je budget.

  • Doelgerichtheid en flexibiliteit?

    Hoe kan je ervoor zorgen dat het gekozen systeem voldoet al al jouw noden? Hoe zet je de deelwagens best in? En wat als je op lange termijn andere voertuigen wil toevoegen?

  Onze oplossing

  • Duurzaam, schaalbaar en future-proof

   Minder wagens op de baan betekent minder files, maar ook minder CO2 uitstoot. Bovendien werkt het deelsysteem ook met elektrische wagens en kunnen zonder problemen ook laadpalen geïntegreerd worden. Dubbele win! Wil je uitbreiden om nog milieubewuster te zijn? Geen probleem! Onze oplossing kan gemakkelijk van 1 tot oneindig aantal voertuigen geschakeld worden in enkele stappen.

  • Digitale sleutels zonder gedoe

   Sleutels? Alles werkt met onze app! Een interactieve kaart geeft de beschikbare e-bikes weer, een QR-code scannen en je kunt vertrekken. Sleutels geraken niet meer verloren en je geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak. Werk je liever met een personeelskaart of MOBIB kaart? Geen probleem!

  • Handig beheerplatform = eenvoudig vlootbeheer

   Onze GDPR conforme tool laat je toe je vloot te beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig, want alle belangrijke parameters (zoals batterijpercentage, kilometerstand, locatie, onderhoudswerken, gebruik…) komen automatisch in je dashboard. Bovendien maak je in een handomdraai rapporten om het succes van je mobiliteitsbeleid te meten.

  • Efficiënt op alle vlakken, inclusief financieel

   Omdat je je deelwagens optimaal laat roteren, heb je minder wagens nodig om evenveel verplaatsingen te maken. Bovendien heb je ook veel minder parking nodig. Een parking kost aardig wat geld, dus reken maar even uit wat je bespaart. Bovendien kan een betaalmodule geïntegreerd worden om via uw deelwagens inkomsten te genereren.

  • Veelzijdig en multimodaal

   Onze oplossing is veelzijdig toepasbaar in elke setting, zowel professioneel als publiek. Zet de deelwagens in als dienstwagen, poolwagen, buurtwagen, vervangwagen, ...
   Uitbreiden met andere vervoersmiddelen en diensten? Geen probleem! We denken graag met je mee en kunnen steeds bijkomende diensten als autolaadpunten, deelfietsen, enz. toevoegen.

  Autodelen per doelgroep

  Jouw noden? Onze oplossing. Afhankelijk van de context en de noden, zorgen we voor de geknipte mobiliteitsoplossing.Ons platform is bovendien steeds uitbreidbaar met andere diensten wanneer nodig.

  Bedrijfswagen delen

  E-car deeloplossingen

  Elektrische wagens delen? Fluitje van een cent! Je medewerkers kiezen zelf welke wagen ze willen gebruiken en voor hoe lang. Reserveren, openen en weer achterlaten? Met de mobiele app heeft de gebruiker alle touwtjes in handen. Ook als beheerder biedt ons systeem tal van voordelen. Zo heb je steeds in real time zicht op de vloot en kun je deze vanop afstand beheren. Ons performante systeem werkt drempelverlagend en opent de weg naar het hybride vervoersaanbod van de toekomst. De moderne e-cars werken overtuigend, je komt in aanmerking voor aantrekkelijke fiscale voordelen en je zet in op een duurzaam bedrijfswagenpark. Had je nog argumenten nodig? Minder salariswagens, minder zorgen, meer toekomst!
  Een ideale start om van je bedrijf of bedrijvencentrum een eigentijds en duurzaam mobipunt te maken.

  • Voorbeeldproject

   Voor dpg media installeerden we onze autodeel-software op verschillende bedrijfswagens. Via een mobiele app kunnen werknemers de wagens reserveren en openen.

  mobi-punt e-cars

  Lokaal mobiliteitspunt met e-cars

  Switchen naar elektrische rijden? Een goed idee en wij helpen het realiseren! Wij ondersteunen je bij de overgang in verschillende stappen en nemen de burger op een laagdrempelige en budgetvriendelijke manier mee in het verhaal. Met onze geïntegreerde totaaloplossing heb je de vrije keuze rond je exploitatie, bepaal je een inkomstenmodel op maat en kom je de burger tegemoet in zijn/haar wensen. Wij bieden je niet alleen een gebruiksvriendelijke app, maar ook een overzichtelijk dashboard met glasheldere inzichten in de vloot, de laadpalen, abonnementen en inkomsten. Zo houd je de touwtjes stevig in handen, terwijl je naar de mobiliteit van de toekomst evolueert. Investeer in een eigentijdse mobihub en breid deze uit volgens de behoefte van je gebruikers.
  Het resultaat? Een verbeterd mobiliteitsbeleid en burgers die helemaal mee zijn.

  • Voorbeeldproject

   Voor de gemeente Montferland (NL) hebben we in enkele e-berlingo's een carsharing kit geïnstalleerd. Dankzij onze software is het nu mogelijk om hun bestelwagens te delen onder een groep geregistreerde gebruikers. De deur kan geopend worden via een app op de smartphone. De wagens worden via het vlootbeheer Connect Fleet gemonitord (tracking, branstofniveau/energieniveau, onderhoudsgegevens…).
   Vraag een offerte op maat

  Autodelen app

  Voeg onze oplossingen toe aan je bestaande aanbod

  Al aan de slag als operator van deelvoertuigen of baat je een parking uit? Wij sluiten naadloos op jouw diensten aan. Jouw deelwagens combineren met onze e-bikes? Wens je, als aanbieder van openbaar vervoer, jouw reizigers ook van ons netwerk gebruik te laten maken?Of misschien wil je als uitbater van een parking ook wel fietsen of deelwagens aanbieden?De exploitatie laten we met plezier aan jou over.
  Wij vormen jouw perfecte aanvulling en vergroten de service naar je klanten toe.

  • Project op maat

   Misschien ben je al aanbieder van deelwagens of deelvoertuigen maar beschik je nog niet over een app? Of wil je je wagens altijd kunnen volgen en op een eenvoudige manier aan vlootbeheer kunnen doen? Wij bespreken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn!
   Contacteer ons om jouw project op maat te bespreken!

  e-berlingo delen

  Je hard- of software uitbreiden met WOW-mobility

  Ongetwijfeld vallen onze software-modules en IOT-componenten ook aan jouw oplossingen te connecteren. Niet alleen voertuigen, maar ook laadpalen, fietskluizen of andere devices kunnen geconnecteerd worden.
  Zo maken we je aanbod niet alleen slimmer, je haalt er ook meer rendement uit. Ons dashboard zorgt voor heldere inzichten en betere beslissingen.
  Toekomstige investeringen en uitbreidingen neem je weloverwogen!

  Use case

  BEDRIJF

  e-car pool DPG Media (Vilvoorde / Antwerpen)

  Implementatie: 3 maanden van offerte tot installatieVloot: 5 deelwagens, 2 bedrijfssites 

  Een pool van 5 e-cars staat klaar voor de medewerkers van dpg media. Deze kunnen door iedereen van het bedrijf gebruikt worden om te pendelen tussen de 2 sites in Vilvoorde en Antwerpen en om naar afspraken te gaan. Via de mobiele app kunnen de medewerkers een wagen reserveren op één van de sites. Snel en makkelijk. Eens bij de wagen kunnen ze met de app de wagen openen en vertrekken. De fysieke sleutel? Die blijft netjes in het handschoenkastje voor moest het nodig zijn. Geen gedoe meer met het doorgeven van autosleutels. Een heel stuk efficiënter en ecologischer!

  Prijzen & pakketten

  Image placeholder

  Autodelen voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie binnen de 7 werkdagen!

  Ik heb interesse in

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.