E-bike sharing

  In 1-2-3 een e-bike deelsysteem opzetten zonder kopzorgen? Bij WOW-Mobility zorgen we voor een all-in-one oplossing, inclusief draadloze laadstations en een overzichtelijk beheerplatform. Ons platform is bovendien gemakkelijk uitbreidbaar met andere vervoersmiddelen. Zo bouw je aan een eigen mobihub voor je stad, gemeente of bedrijf en zet je probleemloos de eerste stap naar de duurzame mobiliteit van de toekomst! 

  Bike sharing app WOW-mobility

  Ontdek ons aanbod

  Ons aanbod? Dat stemmen we af op jouw situatie. We hebben verschillende modellen elektrische fietsen of zelfs bakfietsen ter beschikking. In samenspraak selecteren we de juiste hard- en software om jouw mobiliteitsbehoefte optimaal aan of in te vullen. 

  Vervoersmiddelen

  Hard- en software

  Nice to know

  • Hippe, duurzame e-bikes

   E-bikes suf? Onze hippe bikes zijn niet enkel stijlvol, je kiest zo ook in jouw favoriete (bedrijfs)kleur. Meer nog, net zo makkelijk geef je ze je je eigen branding mee. We hebben verschillende modellen e-bikes, ideaal aangepast aan de noden van steden of bedrijven. Of ben je misschien op zoek naar een elektrische bakfiets? Ook hiermee kunnen we je verder helpen!

  • Gebruiksvriendelijke app

   Met de handige smartphone app genieten de gebruikers van ongekende mogelijkheden. Een interactieve kaart geeft de beschikbare e-bikes weer, een QR-code scannen en je kunt vertrekken. En ook het reserveren van fietsen is een fluitje van een cent. De app kan volledig in je eigen kleuren en huisstijl gepersonaliseerd worden. Mooier dan dit wordt het niet! 

  • Probleemloos draadloos laden

   Draadloos opladen een drama? Niet bij ons! Onze innovatieve en draadloze laadstations klaren de klus. Plaats je e-bike (of e-cargo bike) in het station en deze wordt automatisch vergrendeld en opgeladen. Zo functioneert de fiets steeds optimaal. 

  • Verlies nooit de controle

   Al onze e-bikes zijn voorzien van een trackingsysteem waardoor je steeds het overzicht behoudt. Wie ze leent, voor hoelang en waar ze zich bevinden: je weet het! Bovendien maak je in een handomdraai rapporten zodat je op elk moment het succes kunt meten van jouw mobiliteitsbeleid. 

  • Jouw oplossing op maat

   Met een abonnementsformule werken of liever afrekenen per rit? Moeten ze al dan niet op voorhand reserveren?: het is maar een instelling. Wij zorgen voor jouw oplossing op maat.

  Onze troeven

  • Razendsnelle installatie

   Plug ‘n play is bij ons geen loos begrip. Wij zorgen voor een vliegensvlugge installatie en leiden je medewerkers op. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 3 maanden. Fenomenaal, toch?

  • Makkelijk sleutelbeheer

   Sleutels? Alles werkt met onze app! Sleutels geraken niet meer verloren en je geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak.

  • Eenvoudig beheer van je vloot

   Onze tool laat je toe je vloot te beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig want alle belangrijke parameters (zoals batterijpercentage, kilometerstand, locatie, onderhoudswerkzaamheden…) komen automatisch in je dashboard. Via een overzichtelijke werkplanning zorg je ervoor dat de exploitatie op rolletjes loopt. Ook gebruikersrechten pas je in een handomdraai aan.

  • Geen verplichtingen

   Wil je het operationele zelf in handen nemen? Perfect! Een andere exploitatiepartner of misschien wel je eigen sociale werkplaats? Geen probleem. Uiteraard kunnen wij de exploitatie uitvoeren, maar dat is zeker geen verplichting.

  • Andere vervoersmiddelen aansluiten

   Starten met elektrische fietsen om in een latere fase andere vervoers-modaliteiten toe te voegen? We denken graag met je mee. Stap voor stap bouwen we mee aan je mobihub voor jouw bedrijf, stad of gemeente. Bij WOW! streven we naar zoveel mogelijk geconnecteerde mobiliteitsoplossingen en multimodaliteit.

  Bike sharing oplossingen per doelgroep

  Gemeente, overheid, bedrijf of op zoek naar een white label oplossingen? Wij hebben de sleutel-op-de-deur oplossing voor jouw noden!  

  bedrijfsfietsen delen

  E-bike sharing met draadloze laadstations

  Professionele verplaatsingen naar klanten, het station of de binnenstad? Reken maar op WOW! Voor korte of middellange afstanden bieden we de geknipte oplossingen. Daarbij blijven we weg van het niet performante ‘free-floating’ model, zodat we je beschikbaarheid kunnen garanderen. Zet in op duurzaamheid, maak de switch naar een hybride vervoersaanbod en kies voor moderne e-bikes of e-cargo's, inclusief draadloze laadstations!Minder salariswagens, minder parkeerplek én meer vrijheid. En het is nog gezond ook! Aanvullend bieden we ook veilige fietsparkings aan!
  Ga aan de slag met een eigen mobihub voor je medewerkers! Tover jouw bedrijf of bedrijvencentrum om tot een baken van moderne mobiliteit.

  • Oplossing 1: e-bike for business

   Aantal: minimum 5 stuksOnze e-bikes for business zijn uitgerust met een bagagedrager achteraan en/of een mandje vooraan, ideaal om je tablet of laptop in op te bergen. Voor bedrijven die (kleinere) leveringen of transporten moeten doen, bieden wij ook elektrische bakfietsen aan. De e-bikes/ e-cargo’s zijn leverbaar in een kleur naar keuze en met het logo van je bedrijf. Ook de mobiele app is in private label mogelijk.Dankzij ons plug- en-play deelsysteem met automatisch, draadloos laden, heb je de zekerheid dat jouw werknemers op een vlotte, duurzame manier op hun bestemming geraken. Dankzij de ingebouwde track-and-trace en een uitgebreid management-platform is er geen risico op vermiste fietsen. Geef enkel toegang voor jouw werknemers of beperk de gebruikersrechten tot bepaalde profielen of afdelingen. In de app kan er, indien gewenst, een reservatie- of betaalmodule voorzien worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om het gebruik te meten, belangrijk voor bv. fiscale rapportering.
   Optioneel: fietsverzekering en pechbijstand
   Vraag een offerte op maat

  • Oplossing 2: e-bike for multi-co

   Op zoek naar de ideale oplossing voor je bedrijvencentrum, co-work of industriepark? Die hebben we! Door met meerdere partijen in e-bikes/ e-cargo’s te investeren en deze te delen, haal je een optimaal rendement. Met plezier werken we een ‘split-bill’ rapportering uit, waarbij bedrijven (of werknemers) individueel gefactureerd kunnen worden of betalen per uur of kilometer. In de app kan er, indien gewenst, een reservatie- of betaalmodule voorzien worden.
   Vraag een offerte op maat

  mobipunt met draadloze laadstations elektrische fietsen

  Lokaal of regionaal mobipunt met e-bikes

  Ons laagdrempelig deelfietsenplatform zal ongetwijfeld bij de burger in de smaak vallen. WOW! heeft al tal van referenties, zorgt voor een snelle uitrol en dit terwijl je van een ongekende vrijheid geniet. De e-bikes staan netjes geparkeerd in draadloze laadstations. Geen ‘free-floating’ met alle overlast van dien en geen operationele verplichtingen. Werk met een exploitatiepartner, je sociale werkplaatsen of laat ons als operationele partner bijspringen.Kies voor comfortabele e-bikes, praktische e-cargo’s of ga voor beide! Wij zorgen voor een totaaloplossing met hard- en software die je toelaat om een inkomstenmodel op maat uit te werken. Eén gebruiksvriendelijk dashboard met heldere real-time overzichten geven je een zicht op de vloot, laadstations, abonnementen en inkomsten. Een glasheldere rapportering die garant staat voor een verbeterde mobiliteit in jouw stad of gemeente. Gemakkelijk uit te breiden met andere vervoersmodi. Niets houdt je nog tegen om van eigen, lokale mobipunt een succes te maken!

  • Oplossing 1: e-bike for communities

   Aantal: < 25 deelfietsenLokale verplaatsingen verlopen voortaan via de e-bike. Bij WOW-mobility vertrekken we vanuit de wisselende behoefte of context van de gebruiker en zorgen we voor een mix aan vervoersmodaliteiten. Naast gewone elektrische fietsen, bieden we daarom ook e-cargo fietsen aan. Vervolgens kunnen ook elektrische deelwagens toegevoegd worden. Om deze behoeften optimaal te vervullen, stellen we een lokaal mobipunt met een aanbod geconnecteerde oplossingen voor, allemaal te gebruiken met dezelfde app en te consulteren in één overzichtelijk dashboard.
   Vraag een offerte op maat

  • Oplossing 2: e-bike for cities

   Aantal: > 25 deelfietsenHier vertrekken we van de netwerklogica. Om de auto zoveel mogelijk uit de stad te bannen, dienen deelfietsen als aansluiting op het openbaar vervoer of vanaf carpoolparkings. De deelfietsen maken deel uit van een regionaal of interregionaal mobiliteitsknooppunt en staan garant voor de ‘last mile’ en/of verplaatsingen binnen de stad. Door de verschillende vervoersmiddelen met elkaar te connecteren, kan de gebruiker op een vlotte en duurzame manier lange afstanden overbruggen. Onze elektrische fietsen kunnen tegen een stootje en zijn beschermd tegen vandalisme. Een stevig mandje vooraan is voorzien.
   Vraag een offerte op maat

  beheerplatform exploitatie deelfietsen

  Voeg onze oplossingen toe aan jouw aanbod

  Al aan de slag als operator van deelvoertuigen of baat je een parking uit? Wij sluiten naadloos op jouw diensten aan. Jouw deelwagens combineren met onze e-bikes? Wens je, als aanbieder van openbaar vervoer, om jouw reizigers ook van ons netwerk gebruik te laten maken? Of misschien wil je als uitbater van een parking ook wel fietsen of deelwagens aanbieden?
  Wij vormen jouw perfecte aanvulling en vergroten de service naar je klanten toe. De exploitatie laten we met plezier aan jou over. We geven je daarbij alle tools in handen voor een feilloos en stressvrij management!
  Neem gerust contact op om een project op maat te bespreken.

  • Voorbeeldproject

   Fietsambassade Gent: Fietsambassade wil het gebruik van de fiets als duurzaam vervoersmiddel in Gent stimuleren en faciliteren. Dit houdt o.a. in de verhuur van (meer dan 10.000) fietsen aan studenten. WOW-mobility zorgde voor gebruiksvriendelijk reservatiesysteem, inclusief betaalmodule via de website. De reservatiebevestiging bevat een QR code. Via een handige beheerders-app kan de baliemedewerker de QR-code scannen en de fiets aan het contract van de klant linken. Dankzij ons gebruiksvriendelijk beheersysteem besparen ze zichzelf een hele hoop papierwerk en organisatiestress. Met behulp van het beheerplatform vinden ze op een overzichtelijke manier informatie terug over gebruikers, gebruiksduur en onderhoud/reparaties van de fietsen. Ook voorraadbeheer en werkplanningen kunnen eenvoudig via dit systeem opgevolgd en gecoördineerd worden.

  elektrische bakfiets met draadloos laden

  Je hard- of software uitbreiden met WOW-mobility

  Ongetwijfeld vallen onze software-modules en IOT-componenten ook aan jouw oplossingen te connecteren. Niet alleen voertuigen, maar ook laadpalen, fietskluizen of andere devices kunnen geconnecteerd worden. Zo maken we je aanbod niet alleen slimmer, je haalt er ook meer rendement uit. Ons dashboard zorgt voor heldere inzichten en betere beslissingen. Toekomstige investeringen en uitbreidingen neem je weloverwogen!
  Contacteer ons om jouw samenwerkingsproject op maat te bespreken.

  • Voorbeeldproject

   We kregen van sommige gemeentes specifiek de vraag om het aanbod uit te breiden met elektrische bakfietsen . We gingen daarom om zoek naar de juiste partner. Vandaag zijn we in staat om ook e-cargo fietsen te leveren die perfect compatibel zijn met onze draadloze oplaadstations en slimme sloten.
   Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

  Use case

  CITY

  Publiek fietsdeelplatform (Linköping, Zweden)

  Implementatie: 3 maanden van offerte tot installatieVloot: 200 deelfietsen, 300 laadstations, 17 laadlocaties 

  Een Zweeds sprookje.Met de modernste elektrische fietsenvloot van Zweden biedt Linköping een nieuwe manier van (be)leven, wonen en werken aan.Niet minder dan 200 elektrische fietsen staan verdeeld over 17 draadloze oplaadpunten in de stad. De stations bevinden zich in het centrum van Linköping, op pendelparkings (last-mile) en op grote werkplekken. De fietsen kunnen bij één station gehuurd worden en bij elk ander station ingeleverd worden. Registreren, boeken en betalen is eenvoudig via de LinBike app, waarmee je ook kunt zien op welke stations er fietsen beschikbaar zijn. Sinds de opstart in september 2019 zijn er al bijna 10.000 gebruikers geregistreerd. Van een doorslaand succes gesproken!

  Prijzen & pakketten

  Publiek fietsdeelsysteem

  Bike sharing voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie binnen de 7 werkdagen!

  Ik heb interesse in

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.