Car sharing

  Jouw intelligente, hybride vervoersoplossing starten met een elektrische deelauto? Prima keuze! Op termijn kun je hier immers perfect op verder bouwen met (elektrische) fietsen en andere vervoersmiddelen. Zo bouw je een mobiele hub of mobipunt op je eigen maat. WOW-Mobility zorgt alvast voor een kant-en-klaar beheersysteem dat we naadloos koppelen aan je andere IT-toepassingen. Eén dashboard, één vlot werkende infrastructuur. 

  e-car sharing app

  Ontdek ons aanbod

  Onze hard-, mid- en software zorgt voor een complete oplossing voor al jouw mobiliteitsbehoeften. Afhankelijk van de wensen en de context vullen we jouw noden aan of in. 

  Vervoersmiddelen

  Hard- en software

  Nice to know

  • Stressvrij autodelen

   Altijd en overal kunnen rijden, die mobiliteitsgarantie bieden we. Het is immers de trigger om de switch naar groene mobiliteit te kunnen garanderen. Met onze totaaloplossingen kunnen gebruikers altijd en overal op pad. Verschillende servicepakketten voor onderhoud, verzekeringen, … zorgen voor bijkomende gemoedsrust. Autodelen hoeft niet complex te zijn. 

  • Gebruiksvriendelijke app

   Gedoe met sleutels? Jij gebruikt een app! Een interactieve kaart wijst de weg naar de beschikbare wagens, ont- en vergrendelen is een fluitje van een cent en reserveren is kinderspel. De app meet je zo de branding van je bedrijf aan en klaar is kees. 

  • Minder kosten

   Wist je dat je wagens 90% van de tijd stilstaan? Zonde, toch? Met onze elektrische deelwagens optimaliseer je je wagenpark en zet je ze efficiënt in. Je bespaart, zet in op duurzame mobiliteit en pakt nog een heleboel fiscale voordelen mee ook. 

  • Minder parkeerplaatsen nodig

   Parkeerplaatsen zijn vaak beperkt. Omdat je je deelwagens optimaal laat roteren heb je veel minder parking nodig. Een parking kost aardig wat geld, dus reken maar even uit wat je bespaart. Bovendien heb je heel wat minder ruimte nodig en te onderhouden. 

  • Optimaal geconnecteerd

   De oplossingen van WOW-mobility zijn optimaal geconnecteerd met andere mobiliteitsoplossingen. We denken graag met je mee en kunnen steeds bijkomende diensten als autolaadpunten, deelfietsen, enz. toevoegen. Zo bouwen we stap voor stap aan een mobilteitshub op maat

  Onze troeven

  • Razendsnelle installatie

   Plug ‘n play is bij ons geen loos begrip. Wij zorgen voor een vliegensvlugge installatie en leiden je medewerkers op. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 3 maanden. Fenomenaal, toch?

  • Makkelijk sleutelbeheer

   Sleutels? Alles werkt met onze app! Sleutels geraken niet meer verloren en je geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak.

  • Eenvoudig beheer van je vloot

   Onze tool laat je toe je vloot te beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig, want alle belangrijke parameters (zoals batterijpercentage, kilometerstand, locatie, onderhoudswerkzaamheden,…) komen automatisch in je dashboard. Bovendien maak je in een handomdraai rapporten om het succes van je mobiliteitsbeleid te meten.

  • Geen verplichtingen

   Onderhoudswerkzaamheden plannen is een fluitje van een cent dankzij ons management platform. Wil je het operationele zelf in handen nemen? Perfect! Een andere exploitatiepartner of misschien wel je eigen sociale werkplaats? Geen probleem. Uiteraard kunnen wij de exploitatie uitvoeren, maar dat is zeker geen verplichting.

  • Minder auto's op de weg

   Een optimale mobiliteit, daar streven we naar. Start met elektrische wagens, om daarna andere faciliteiten toe te voegen. Switch eenvoudig tussen een geconnecteerd mobiliteitsaanbod. Zo bouw je stap voor stap aan multimodaliteit en de mobiliteit van de toekomst.

  Car sharing oplossingen per doelgroep

  Jouw noden? Onze oplossing. Afhankelijk van de context en de noden, zorgen we voor de geknipte mobiliteitsoplossing 

  Bedrijfswagen delen

  E-car sharing oplossingen

  Elektrische wagens delen? Fluitje van een cent! Je medewerkers kiezen zelf welke wagen ze willen gebruiken en voor hoe lang. Reserveren, openen en weer achterlaten? Met de mobiele app heeft de gebruiker alle touwtjes in handen. Ook als beheerder biedt ons systeem tal van voordelen. Zo heb je steeds in real time zicht op de vloot en kun je deze vanop afstand beheren. Ons performante systeem werkt drempelverlagend en opent de weg naar het hybride vervoersaanbod van de toekomst. De moderne e-cars werken overtuigend, je komt in aanmerking voor aantrekkelijke fiscale voordelen en je zet in op een duurzaam bedrijfswagenpark. Had je nog argumenten nodig? Minder salariswagens, minder zorgen, meer toekomst!
  Een ideale start om van je bedrijf of bedrijvencentrum een eigentijds en duurzaam mobipunt te maken.

  • Voorbeeldproject

   Voor dpg media installeerden we onze autodeel-software op verschillende bedrijfswagens. Via een mobiele app kunnen werknemers de wagens reserveren en openen.

  mobi-punt e-cars

  Lokaal mobiliteitspunt met e-cars

  Switchen naar elektrische rijden? Een goed idee en wij helpen het realiseren! Wij ondersteunen je bij de overgang in verschillende stappen en nemen de burger op een laagdrempelige en budgetvriendelijke manier mee in het verhaal. Met onze geïntegreerde totaaloplossing heb je de vrije keuze rond je exploitatie, bepaal je een inkomstenmodel op maat en kom je de burger tegemoet in zijn/haar wensen. Wij bieden je niet alleen een gebruiksvriendelijke app, maar ook een overzichtelijk dashboard met glasheldere inzichten in de vloot, de laadpalen, abonnementen en inkomsten. Zo houd je de touwtjes stevig in handen, terwijl je naar de mobiliteit van de toekomst evolueert. Investeer in een eigentijdse mobihub en breid deze uit volgens de behoefte van je gebruikers.
  Het resultaat? Een verbeterd mobiliteitsbeleid en burgers die helemaal mee zijn.

  • Voorbeeldproject

   Voor de gemeente Montferland (NL) hebben we in enkele e-berlingo's een carsharing kit geïnstalleerd. Dankzij onze software is het nu mogelijk om hun bestelwagens te delen onder een groep geregistreerde gebruikers. De deur kan geopend worden via een app op de smartphone. De wagens worden via het vlootbeheer Connect Fleet gemonitord (tracking, branstofniveau/energieniveau, onderhoudsgegevens…).
   Vraag een offerte op maat

  Autodelen app

  Voeg onze oplossingen toe aan je bestaande aanbod

  Al aan de slag als operator van deelvoertuigen of baat je een parking uit? Wij sluiten naadloos op jouw diensten aan. Jouw deelwagens combineren met onze e-bikes? Wens je, als aanbieder van openbaar vervoer, jouw reizigers ook van ons netwerk gebruik te laten maken?Of misschien wil je als uitbater van een parking ook wel fietsen of deelwagens aanbieden?De exploitatie laten we met plezier aan jou over.
  Wij vormen jouw perfecte aanvulling en vergroten de service naar je klanten toe.

  • Project op maat

   Misschien ben je al aanbieder van deelwagens of deelvoertuigen maar beschik je nog niet over een app? Of wil je je wagens altijd kunnen volgen en op een eenvoudige manier aan vlootbeheer kunnen doen? Wij bespreken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn!
   Contacteer ons om jouw project op maat te bespreken!

  e-berlingo delen

  Je hard- of software uitbreiden met WOW-mobility

  Ongetwijfeld vallen onze software-modules en IOT-componenten ook aan jouw oplossingen te connecteren. Niet alleen voertuigen, maar ook laadpalen, fietskluizen of andere devices kunnen geconnecteerd worden.
  Zo maken we je aanbod niet alleen slimmer, je haalt er ook meer rendement uit. Ons dashboard zorgt voor heldere inzichten en betere beslissingen.
  Toekomstige investeringen en uitbreidingen neem je weloverwogen!

  Use case

  BEDRIJF

  e-car pool DPG Media (Vilvoorde / Antwerpen)

  Implementatie: 3 maanden van offerte tot installatieVloot: 5 deelwagens, 2 bedrijfssites 

  Een pool van 5 e-cars staat klaar voor de medewerkers van dpg media. Deze kunnen door iedereen van het bedrijf gebruikt worden om te pendelen tussen de 2 sites in Vilvoorde en Antwerpen en om naar afspraken te gaan. Via de mobiele app kunnen de medewerkers een wagen reserveren op één van de sites. Snel en makkelijk. Eens bij de wagen kunnen ze met de app de wagen openen en vertrekken. De fysieke sleutel? Die blijft netjes in het handschoenkastje voor moest het nodig zijn. Geen gedoe meer met het doorgeven van autosleutels. Een heel stuk efficiënter en ecologischer!

  Prijzen & pakketten

  Image placeholder

  Car sharing voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie binnen de 7 werkdagen!

  Ik heb interesse in

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.