Managed charging

  Bied jouw werknemers of inwoners laadfaciliteiten aan die niet alleen gemakkelijk te gebruiken zijn, maar ook gemakkelijk te beheren. Onze alles-in-één laadoplossing bestaat uit moderne laadpalen, een overzichtelijk beheerplatform en een handige app om in een handomdraai een laadpaal te reserveren én te activeren. Het platform is bovendien uitermate geschikt om uit te breiden met andere faciliteiten zoals (e-)wagens, e-bikes en toegangscontroles.

  Illustration

  Ontdek ons aanbod

  Onze hard-, mid- en software zorgt voor een complete oplossing voor al jouw mobiliteitsbehoeften. Afhankelijk van de wensen en de context vullen we jouw noden aan of in. 

  Onze laadoplossingen

  Software

  Nice to know

  • Jouw oplossing op maat

   Kies zelf je formule: wil je de laadpalen gratis aanbieden aan werknemers, tegen betaling aan alle gebruikers of gratis aan de ene groep en betalend aan de andere? Kunnen ze al dan niet op voorhand reserveren? Wij zorgen voor jouw oplossing op maat.

  • Handige app of RFID-kaart

   Met onze handige app of een compacte RFID-kaart hebben je eindgebruikers hun sleutel steeds op zak!Na registratie kunnen ze in 1-2-3 de laadpaal activeren door ofwel een QR-code te scannen ofwel hun (personeels)kaart voor de kaartlezer te houden. Na controle van de gebruikersrechten, zal de paal automatisch beginnen laden. De app kan bovendien volledig in jouw kleuren gepersonaliseerd worden. 

  • Verlies nooit de controle

   Alle laadpalen zijn vanop afstand te beheren. Volg real-time het gebruik van je laadfaciliteiten en trek rapporten om het succes te meten. Ook gebruikersrechten pas je in een handomdraai aan via het beheerplatform.

  • Slimme load balancing

   Wil je geen overdaad aan laadpalen op je domein? Onze laadpalen kunnen uitgerust worden met twee oplaadpunten per paal. En voor je schrik krijgt van onregelmatig laden; de palen maken gebruik van slimme load balancing, waardoor ze probleemloos meerdere wagens tegelijk kunnen laden. 

  • Makkelijk schaalbaar

   Heb je op dit moment slechts enkele laadpunten nodig, maar wil je in de toekomst uitbreiden? Wij leveren al vanaf 1 laadpaal en kunnen achteraf moeiteloos uitbreiden met zoveel extra palen als nodig. 

  Onze troeven

  • Razendsnelle installatie

   Plug ‘n play is bij ons geen loos begrip. Wij zorgen voor een vliegensvlugge installatie en leiden je medewerkers op. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 3 maanden. Fenomenaal, toch?

  • Makkelijk sleutelbeheer

   Sleutels? Alles werkt met onze app of via RFID-kaart! Sleutels geraken niet meer verloren en je geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak.

  • Eenvoudig beheer van je laadfaciliteiten

   Onze tool laat je toe je laadpalen te beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig, want alle belangrijke parameters komen automatisch in je dashboard. Check gebruik, gebruiksduur, aantal beschikbare palen en andere variabelen vanop je computer.

  • Geen verplichtingen

   Wil je het operationele zelf in handen nemen? Perfect! Een andere exploitatiepartner of misschien wel je eigen sociale werkplaats? Geen probleem. Uiteraard kunnen wij de exploitatie uitvoeren, maar dat is zeker geen verplichting

  • Makkelijk uit te breiden

   Heb je enkel laadpunten nodig of wil je meteen ook een aantal elektrische wagens laten leveren die via dezelfde app gereserveerd en geopend kunnen worden? Of wil je eveneens e-bikes, parkeerfaciliteiten of toegangscontroles toevoegen? Geen probleem! Samen met jou streven we naar een optimale mobiliteit. Stap voor stap bouwen we mee aan je mobihub voor jouw bedrijf, stad of gemeente. Je beheert alles in één handige app!

  Managed charging oplossingen per doelgroep

  Joww noden? Onze oplossing. Afhankelijk van de context en de noden, zorgen we voor de geknipte mobiliteitsoplossing en/of ondersteunende dienstverlening. 

  Parking mobib-kaart

  Veilige laadoplossingen

  De elektrische wagens van je werknemers efficiënt laten opladen? De WOW laadpalen worden snel en gemakkelijk geplaatst en zijn meteen inzetbaar. Je werknemers steken de stekker in terwijl ze op kantoor zijn en activeren via de app in een handomdraai de laadsessie. Werken jullie al met een personeelskaart? Dan zorgen we dat de laadpaal ook met deze kaart geactiveerd kan worden!
  Naast het laden van elektrische wagens, bieden we ook totaaloplossingen op het vlak van duurzame mobiliteit en het delen van (e-)wagens en zelfs elektrische fietsen.
  Combineer de laadpalen met meerdere vervoersmodi en maak van jouw bedrijf of bedrijvencentrum een duurzaam mobiliteitspunt.

  slimme fietsenstalling

  Modern laad- en mobiliteitspunt

  Jouw gemeente of stad voorzien van moderne laadfaciliteiten die het gebruik van elektrische wagens stimuleren? Daar kan WOW je bij helpen. Wij leveren de hardware en de technologie die nodig is om jouw gebruikers zorgeloos hun wagens te laten laden, terwijl jij een goed overzicht bewaard over al je faciliteiten via een gebruiksvriendelijk dashboard en duidelijke rapportagetools.
  Onze laadoplossing valt bovendien naadloos te combineren met onze e-bike sharing en e-car sharing toepassingen, waardoor je gebruikers met één enkele app van een uitgebreid mobiliteitsaanbod gebruik kunnen genieten. In een paar stappen bouw je zo een eigen mobipunt in jouw gemeente of stad uit.

  Heading photo

  Voeg onze oplossingen toe aan jouw aanbod

  Al actief in deelfietsen, deelwagens, parkings of aanverwante dienstverlening? Voeg onze oplossing toe aan jouw aanbod! Je koppelt WOW-Mobility naadloos aan je eigen aanbod en klaar, je bent meteen operationeel.
  Ook als je aanbieder bent van openbaar vervoer kunnen we ongetwijfeld een fikse toegevoegde waarde aan je bieden. Zo kunnen jouw reizigers probleemloos hun wagens opladen op de parking bv. via hun OV- of MOBIB-kaart, terwijl ze met de bus of tram de stad in gaan. Ontdek ook onze oplossingen voor elektrische deelwagens of deelfietsen.
  Geef ons gerust een seintje om een samenwerking op maat uit te tekenen.

  Heading photo

  Je hard- of software uitbreiden met WOW!

  Haal meer rendement uit jouw aanbod! Jouw aanbod nog slimmer maken? Koppel onze modules en IoT-componenten aan jouw aanbod en zorg voor een nog completere oplossing. De data uit je dashboard zorgt voor waardevolle instellingen, waardoor je weloverwogen en rendabele beslissingen neemt.

  Prijzen & pakketten

  Image placeholder

  Managed charging voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie!

  Ik heb interesse in:

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.