Fietsparking beheer

  Meer dan enkel toegangscontrole

  Bied je gebruikers beveiligde parkeerfaciliteiten met toegangscontrole.
  Beheer zelf gemakkelijk wie wanneer van welke parkings gebruik mag maken en tegen welke prijs.
  Plaats onze toegangscontrole op je bestaande poorten of deuren of kies voor een volledig nieuwe stalling.  

  Wat houdt het in:

  Onze hardware en software zorgt voor een complete oplossing voor al jouw mobiliteitsbehoeften. 

  Infrastructuur, beheerplatform en app


  Jouw uitdagingen

  • Toegang- en sleutelbeheer?

   Het beheren van de toegang tot uw parkings is een nachtmerrie. Sleutels raken verloren, worden aan niet-geautoriseerde personen doorgegeven, worden niet teruggebracht, ... Bovendien is het lastig om bij te houden wie er nu precies van uw parkings gebruik mag maken.

  • Aansluiting openbaar vervoer?

   Een fietsparking wordt vaak gebruikt in combinatie met het openbaar vervoer. Gebruikers willen hun fiets veilig stallen om daarna gemakkelijk op de bus, trein of tram te stappen. 

  • Bestaande of nieuwe stallingen?

   Stallingen en andere infrastructuur zijn niet goedkoop en je hebt al stallingen die al een tijdje in gebruik zijn. Er is dan ook geen budget of zin om deze stallingen te vervangen.

  • Beheer en controle?

   Het beheer van een of meerdere parkings neemt vaak vele uren in beslag. Het bijhouden van allerlei informatie, het organiseren en analyseren van het gebruik, het beheren van de gebruikers, ... Bovendien is het lastig om een constante beschikbaarheid te garanderen als je niet weet hoeveel plaatsen er nog open zijn.

  • Plaatsing en uitbreidingspotentieel?

   Bij een nieuw project, wil je graag klein beginnen, misschien zelfs met 1 parking, maar daarna snel kunnen uitbreiden wanneer dat nodig is. Bovendien mag de installatie geen eeuwen in beslag nemen. 

  Onze oplossing

  • Digitale sleutels zonder gedoe

   Geen gedoe meer met fysieke sleutels. Alles werkt met onze app! Sleutels geraken niet meer verloren en je geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak. Werk je liever met een personeelskaart of MOBIB kaart? Geen probleem! Bovendien beheer je in de back-office gemakkelijk wie er van uw parkings gebruik mag maken, wanneer en hoe lang.

  • MOBIB compatibel

   Onze parkeeroplossingen zijn 100% MOBIB compatibel. Dit wil zeggen dat de gebruikers toegang tot een parking kunnen verkrijgen via een MOBIB- of OV-kaart. Zo kunnen ze gemakkelijk met 1 kaart én de trein of bus nemen, én hun fiets veilig stallen op een of meerdere parkings!

  • Naadloze integratie

   Geen probleem! Onze oplossingen vallen makkelijk te integreren met elk type deur of poort en zelfs met uw bestaande IT systemen. Toch liever een totaalpakket met infrastructuur inbegrepen? Wij werken met betrouwbare en ervaren partners als Velo-Boxx en Verhofsté. Verschillende modellen en maten zijn mogelijk.

  • Beheer beschikbaarheid in een handomdraai

   Onze tool laat je toe je parkings te beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig, want alle belangrijke parameters komen automatisch in je dashboard. Check gebruik, gebruiksduur en andere variabelen vanop je computer of trek overzichtelijke rapporten in Excel. Door onze fietsdetector en fietsteller kan je zelfs nakijken hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn.

  • Plaatsbaar, schaalbaar en uitbreidbaar

   Plug ‘n play is bij ons geen loos begrip. Na een snelle installatie kunnen de parkings meteen gebruikt worden. Bovendien kan bij onze oplossing gemakkelijk van 1 tot oneindig aantal parkings geschakeld worden in enkele stappen.
   Starten met een slimme stalling om in een latere fase andere vervoersmodaliteiten toe te voegen? Geen probleem! Je beheert alles in één handige app!

  Fietsparking beheer per doelgroep

  Joww noden? Onze oplossing. Afhankelijk van de context en de noden, zorgen we voor de geknipte mobiliteitsoplossing en/of ondersteunende dienstverlening. 

  Parking mobib-kaart

  Veilige parkeeroplossingen

  De fiets of auto van je werknemers veilig laten wegplaatsen? Reken maar op WOW! Wij zorgen voor beschikbare parkeerplaatsen waar en wanneer ze nodig zijn, optimaal beveiligd en toch makkelijk toegankelijk, bv. via een personeelskaart. Voorbij zijn de angst voor diefstal en de parkeerzorgen.
  Naast het veilig parkeren van fietsen en auto's, bieden we ook een totaaloplossing op het vlak van duurzame en hybride mobiliteit. Van het delen van elektrische fietsen tot car sharing, we’ve got it!
  Sla de weg in van de mobiliteit van de toekomst en maak van jouw bedrijf of bedrijvencentrum een duurzaam mobiliteitspunt!

  slimme fietsenstalling

  Lokaal mobiliteitspunt

  Jouw gemeente of stad voorzien van veilige, afgesloten parkeerplaatsen voor fietsen of voor auto's? Dan biedt WOW! de oplossing op maat. Wij zorgen voor de hardware en de technologie.Jij kiest of je samenwerkt met een exploitatiepartner, je sociale werkplaatsen of ons als operationele partner laat bijspringen. Ons inkomstenmodel laat maatwerk toe, terwijl jouw gemeente/stad resoluut kiest voor duurzame mobiliteit. Tegelijkertijd beschik je over een gebruiksvriendelijk dashboard waar je de stallingen en abonnementen mee beheert. Een duidelijke rapportage geeft je alle tools in handen om je mobiliteitsaanpak te onderbouwen en te evalueren. Onze parkeeroplossing valt naadloos te combineren met onze e-bike sharing en e-car sharing toepassingen, waardoor je met één enkele app van een uitgebreid mobiliteitsaanbod gebruik kunt maken. In geen tijd bouw je een eigen mobipunt in jouw gemeente of stad uit. Word dé referentie in innovatieve mobiliteit.

  Voeg onze oplossingen toe aan jouw aanbod

  Al actief in deelfietsen, deelwagens, parkings of aanverwante dienstverlening? Voeg onze oplossing toe aan jouw aanbod! Je koppelt WOW-mobility naadloos aan je eigen aanbod en klaar, je bent meteen operationeel. Ook als je aanbieder bent van openbaar vervoer kunnen we ongetwijfeld een fikse toegevoegde waarde aan je bieden. Zo kunnen jouw reizigers probleemloos toegang krijgen tot onze veilige parkings en stallingen, bv. via hun OV- of MOBIB-kaart. Een inspanning die gewaardeerd wordt. Ontdek ook onze oplossingen voor elektrische deelwagens of deelfietsen.Wij zorgen dat je je service aan je klanten kunt verbeteren en verbreden. Reken maar dat je daar de vruchten van plukt. De uitbating en het verdienmodel laten we volledig aan jou over.
  Neem gerust contact op om een samenwerking op maat uit te tekenen.

  Heading photo

  Je hard- of software uitbreiden met WOW!

  Haal meer rendement uit jouw aanbod! Jouw aanbod nog slimmer maken? Koppel onze modules en IoT-componenten aan jouw aanbod en zorg voor een nog completere oplossing. De data uit je dashboard zorgt voor waardevolle instellingen, waardoor je weloverwogen en rendabele beslissingen neemt.
  Interesse? Neem gerust contact op om een samenwerking op maat uit te werken.

  Use case

  CITY

  CycloParking (Brussel)

  Implementatie: 3 maanden van offerte tot installatieParkings: 50 fietsboxen en 3 grote ondergrondse fietsparkings  

  In Brussel connecteerden we het openbaar vervoer met slimme, veilige fietsstallingen. Op meer dan 50 verschillende plaatsen in de stad, zorgden we dat bewoners via hun MOBIB-kaart een abonnement konden nemen voor een plaats in een fietsbox, met toegangscontrole. Daarnaast installeerden we ook toegangscontrole op de poortjes van ondergrondse fietsparkings bij enkele grote Brusselse metrostations (o.a. de Beurs en de Brouckère). Zie video.Ook deze zijn enkel toegankelijke voor MOBIB-kaarten met de juiste gebruikersrechten. Onze WOW!-oplossing houdt niet alleen toegangscontrole in, maar ook beheer vanop afstand en een fietstelsysteem om het gebruik te meten.

  Prijzen & pakketten

  Image placeholder

  Fietsparkingbeheer voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie!

  Ik heb interesse in:

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.