Laadpunten beheer

  Meer laden met minder palen!

  Laden is niet hetzelfde als parkeren. Creëer een optimale bezetting van je laadpalen en parkings in een handomdraai.
  Morgen nieuwe wagen(s)? Geen zorgen, geen nieuwe paal nodig.

  Illustration

  Wat houdt het in:

  Ons aanbod afgestemd op jouw situatie voor een complete oplossing. Samen selecteren we de juiste hard- en software om jouw mobiliteitsbehoefte optimaal in te vullen.

  Infrastructuur, beheerplatform en app


  Jouw uitdagingen

  • Beheer van laadpassen?

   Iedereen een laadpas op zak? Het beheren van al deze passen is best tijdrovend. Mensen hebben vaak al een personeelskaart, een stadspas, een OV kaart, ... De verwarring met al die kaarten staat het gebruikersgemak sterk in de weg. Bovendien raken deze laadpassen gemakkelijk verloren. 

  • Aansluiting openbaar vervoer?

   Gebruikers van elektrische wagens zijn vaak erg milieubewust en gebruiken hun wagen vaak in combinatie met het openbare vervoer. Ze moeten op dit moment een laadpas gebruiken om te laden en een OV kaart op de trein of bus te nemen. 

  • Doelgerichtheid?

   Het gekozen systeem moet uiteraard voldoen al al jouw noden. Laadpalen moeten ingezet kunnen worden in functie van de gebruikers. En wat als gebruikers een nieuwe wagen aanschaffen? Moeten de palen dan aangepast worden?

  • Ratio laadpaal - wagen en compatibiliteit?

   Als je een laadpaal moet plaatsen voor elke wagen die moet laden, dan kijk je meteen aan tegen een hele hoop palen. Dit is niet bepaald efficiënt en bovendien kostelijk. 

  • Schaalbaarheid en toekomstgerichtheid?

   Bij een nieuw project, wil je graag klein beginnen, maar daarna snel kunnen uitbreiden wanneer dat nodig is. En mogelijk wil je in de toekomst ook andere diensten aanbieden dan enkel laadfaciliteiten. Daarom moet het systeem flexibel zijn.

  Onze oplossing

  • Digitale activatie zonder gedoe

   Met onze handige app hebben je eindgebruikers hun laadpas steeds op zak! Activeer een laadpaal in een handomdraai door het scannen van een QR code. Wil je liever dat gebruikers hun wagen kunnen laden met hun bestaande personeelskaart of zelfs hun MOBIB kaart? Geen probleem!

  • MOBIB compatibel

   Onze laadpalen zijn 100% MOBIB compatibel. Dit wil zeggen dat de gebruikers een laadpaal kunnen activeren en hun wagen laden met een MOBIB- of OV-kaart. Zo kunnen ze gemakkelijk met 1 kaart én de trein of bus nemen, én hun wagen laden!

  • Veelzijdig, flexibel en efficiënt

   Ons laadsysteem is perfect aanpasbaar aan de gebruikersprofielen. Het is dan ook veelzijdig toepasbaar in elke setting, zowel professioneel als publiek. Plaats de palen bijvoorbeeld op een openbare parking, in een woonwijk, op een bedrijfsterrein, ... Bovendien kan een betaalmodule geïntegreerd worden om via uw laadpalen inkomsten te genereren.De palen zijn eveneens compatibel met alle wagens voor vlot laden van elk merk en model. Een nieuwe wagen heeft dus geen nieuwe paal nodig.

  • Gebalanceerd in alle aspecten

   Geen nood, onze laadpalen kunnen uitgerust worden met twee oplaadpunten per paal. Zo vermijd je een overdaad aan laadpalen. Bovendien maken de palen gebruik van slimme load balancing, waardoor ze probleemloos meerdere wagens tegelijk kunnen laden.

  • Makkelijk uit te breiden

   Wij leveren al vanaf 1 laadpaal en kunnen achteraf moeiteloos uitbreiden met zoveel extra palen als nodig. Wil je ook een aantal elektrische wagens laten leveren die via dezelfde app gereserveerd en geopend kunnen worden? Of wil je e-bikes en/of parkeerfaciliteiten toevoegen? Geen probleem! Samen met jou streven we naar een optimale mobiliteit en jij beheert alles in één handige app!

  Laadpunten beheer per doelgroep

  Joww noden? Onze oplossing. Afhankelijk van de context en de noden, zorgen we voor de geknipte mobiliteitsoplossing en/of ondersteunende dienstverlening. 

  Parking mobib-kaart

  Veilige laadoplossingen

  De elektrische wagens van je werknemers efficiënt laten opladen? De WOW laadpalen worden snel en gemakkelijk geplaatst en zijn meteen inzetbaar. Je werknemers steken de stekker in terwijl ze op kantoor zijn en activeren via de app in een handomdraai de laadsessie. Werken jullie al met een personeelskaart? Dan zorgen we dat de laadpaal ook met deze kaart geactiveerd kan worden!
  Naast het laden van elektrische wagens, bieden we ook totaaloplossingen op het vlak van duurzame mobiliteit en het delen van (e-)wagens en zelfs elektrische fietsen.
  Combineer de laadpalen met meerdere vervoersmodi en maak van jouw bedrijf of bedrijvencentrum een duurzaam mobiliteitspunt.

  slimme fietsenstalling

  Modern laad- en mobiliteitspunt

  Jouw gemeente of stad voorzien van moderne laadfaciliteiten die het gebruik van elektrische wagens stimuleren? Daar kan WOW je bij helpen. Wij leveren de hardware en de technologie die nodig is om jouw gebruikers zorgeloos hun wagens te laten laden, terwijl jij een goed overzicht bewaard over al je faciliteiten via een gebruiksvriendelijk dashboard en duidelijke rapportagetools.
  Onze laadoplossing valt bovendien naadloos te combineren met onze e-bike sharing en e-car sharing toepassingen, waardoor je gebruikers met één enkele app van een uitgebreid mobiliteitsaanbod gebruik kunnen genieten. In een paar stappen bouw je zo een eigen mobipunt in jouw gemeente of stad uit.

  Heading photo

  Voeg onze oplossingen toe aan jouw aanbod

  Al actief in deelfietsen, deelwagens, parkings of aanverwante dienstverlening? Voeg onze oplossing toe aan jouw aanbod! Je koppelt WOW-Mobility naadloos aan je eigen aanbod en klaar, je bent meteen operationeel.
  Ook als je aanbieder bent van openbaar vervoer kunnen we ongetwijfeld een fikse toegevoegde waarde aan je bieden. Zo kunnen jouw reizigers probleemloos hun wagens opladen op de parking bv. via hun OV- of MOBIB-kaart, terwijl ze met de bus of tram de stad in gaan. Ontdek ook onze oplossingen voor elektrische deelwagens of deelfietsen.
  Geef ons gerust een seintje om een samenwerking op maat uit te tekenen.

  Heading photo

  Je hard- of software uitbreiden met WOW!

  Haal meer rendement uit jouw aanbod! Jouw aanbod nog slimmer maken? Koppel onze modules en IoT-componenten aan jouw aanbod en zorg voor een nog completere oplossing. De data uit je dashboard zorgt voor waardevolle instellingen, waardoor je weloverwogen en rendabele beslissingen neemt.

  Prijzen & pakketten

  Image placeholder

  Laadpuntenbeheer voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie!

  Ik heb interesse in:

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.