Managed Parking

  Nood aan een slimme en veilige parkeeroplossing met toegangscontrole? Dan hebben we het ideale vertrekpunt voor jouw mobiliteitsbehoeften. Plaats onze toegangscontrole op je bestaande poorten of deuren of kies voor een volledig nieuwe stalling.  Uitbreiden? Met enkele drukken op de knop voeg je e-bikes, deelwagens of andere vervoersmiddelen toe. We kunnen zorgen voor een naadloze aansluiting op je bestaande IT-systemen en jij krijgt alle tools in handen voor een geconnecteerde mobiliteit, die inspeelt op de behoeften van de gebruikers en jou volledig ontzorgt.

  Ontdek ons aanbod

  Onze hard-, mid- en software zorgt voor een complete oplossing voor al jouw mobiliteitsbehoeften. Afhankelijk van de wensen en de context vullen we jouw noden aan of in. 

  Veilige toegangscontrole oplossingen

  Hard- en software

  Nice to know

  • Makkelijk te integreren

   Onze oplossingen vallen makkelijk te integreren met elk type deur of poort. Liever een oplossing met hardware? Geen probleem, wij werken met betrouwbare en ervaren partners als Velo-Boxx en Verhofsté. Verschillende modellen en maten zijn mogelijk. 

  • Handige app of RFID-kaart

   Met onze handige app of een compacte RFID-kaart hebben je eindgebruikers hun sleutel steeds op zak!Na registratie kunnen ze in 1-2-3 de toegangsdeur openen door ofwel een QR-code te scannen ofwel hun (personeels)kaart voor de kaartlezer te houden. Daarnaast is het - voor occasionele gebruikers - ook mogelijk de toegangsdeur te openen via een code die ze per SMS ontvangen. Na controle van de gebruikersrechten, zal het slot automatisch openen. De app kan bovendien volledig in jouw branding gepersonaliseerd worden. 

  • Verlies nooit de controle

   Alle fietsparkings zijn vanop afstand te beheren. Volg real-time het gebruik van je stallingen en trek rapporten om het succes te meten. Gebruikersrechten pas je in een handomdraai aan via het management platform.

  • Jouw oplossing op maat

   Kies zelf je betaalformule: met een abonnementsformule werken of liever afrekenen per gebruik? Of misschien bied je liever beide opties aan? Moeten ze al dan niet op voorhand reserveren?: het is maar een instelling. Wij zorgen voor jouw oplossing op maat.

  • Aansluiting openbaar vervoer

   Wil je van de aansluiting op het openbaar vervoer een succes maken, dan is een veilige fietsstalling een must. Daarom willen we op strategische plaatsen (zoals metro- of treinstations) veilige fietsstallingen aanbieden, die o.a. te openen zijn met een MOBIB- of OV-kaart. Hiermee bouwen we aan een veilige totaaloplossing voor elke gebruiker. 

  Onze troeven

  • Razendsnelle installatie

   Plug ‘n play is bij ons geen loos begrip. Wij zorgen voor een vliegensvlugge installatie en leiden je medewerkers op. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 3 maanden. Fenomenaal, toch?

  • Makkelijk sleutelbeheer

   Sleutels? Alles werkt met onze app, via RFID-kaart of via SMS! Sleutels geraken niet meer verloren en je geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak.

  • Eenvoudig beheer van je parkings

   Onze tool laat je toe je parkings te beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig, want alle belangrijke parameters komen automatisch in je dashboard. Check gebruik, gebruiksduur, aantal beschikbare plaatsen en andere variabelen vanop je computer. Via een overzichtelijke werkplanning zorg je ervoor dat de exploitatie op rolletjes loopt.

  • Geen verplichtingen

   Wil je het operationele zelf in handen nemen? Perfect! Een andere exploitatiepartner of misschien wel je eigen sociale werkplaats? Geen probleem. Uiteraard kunnen wij de exploitatie uitvoeren, maar dat is zeker geen verplichting

  • Aansluiting fiets- of autodeelsysteem

   Een optimale mobiliteit, daar streven we naar! Starten met een slimme stalling om in een latere fase andere vervoersmodaliteiten toe te voegen? We denken graag met je mee. Stap voor stap bouwen we mee aan je mobihub voor jouw bedrijf, stad of gemeente. Je beheert alles in één handige app!

  Secure parking oplossingen per doelgroep

  Joww noden? Onze oplossing. Afhankelijk van de context en de noden, zorgen we voor de geknipte mobiliteitsoplossing en/of ondersteunende dienstverlening. 

  Parking mobib-kaart

  Veilige parkeeroplossingen

  De fiets of auto van je werknemers veilig laten wegplaatsen? Reken maar op WOW! Wij zorgen voor beschikbare parkeerplaatsen waar en wanneer ze nodig zijn, optimaal beveiligd en toch makkelijk toegankelijk, bv. via een personeelskaart. Voorbij zijn de angst voor diefstal en de parkeerzorgen.
  Naast het veilig parkeren van fietsen en auto's, bieden we ook een totaaloplossing op het vlak van duurzame en hybride mobiliteit. Van het delen van elektrische fietsen tot car sharing, we’ve got it!
  Sla de weg in van de mobiliteit van de toekomst en maak van jouw bedrijf of bedrijvencentrum een duurzaam mobiliteitspunt!

  slimme fietsenstalling

  Lokaal mobiliteitspunt

  Jouw gemeente of stad voorzien van veilige, afgesloten parkeerplaatsen voor fietsen of voor auto's? Dan biedt WOW! de oplossing op maat. Wij zorgen voor de hardware en de technologie.Jij kiest of je samenwerkt met een exploitatiepartner, je sociale werkplaatsen of ons als operationele partner laat bijspringen. Ons inkomstenmodel laat maatwerk toe, terwijl jouw gemeente/stad resoluut kiest voor duurzame mobiliteit. Tegelijkertijd beschik je over een gebruiksvriendelijk dashboard waar je de stallingen en abonnementen mee beheert. Een duidelijke rapportage geeft je alle tools in handen om je mobiliteitsaanpak te onderbouwen en te evalueren. Onze parkeeroplossing valt naadloos te combineren met onze e-bike sharing en e-car sharing toepassingen, waardoor je met één enkele app van een uitgebreid mobiliteitsaanbod gebruik kunt maken. In geen tijd bouw je een eigen mobipunt in jouw gemeente of stad uit. Word dé referentie in innovatieve mobiliteit.

  Voeg onze oplossingen toe aan jouw aanbod

  Al actief in deelfietsen, deelwagens, parkings of aanverwante dienstverlening? Voeg onze oplossing toe aan jouw aanbod! Je koppelt WOW-mobility naadloos aan je eigen aanbod en klaar, je bent meteen operationeel. Ook als je aanbieder bent van openbaar vervoer kunnen we ongetwijfeld een fikse toegevoegde waarde aan je bieden. Zo kunnen jouw reizigers probleemloos toegang krijgen tot onze veilige parkings en stallingen, bv. via hun OV- of MOBIB-kaart. Een inspanning die gewaardeerd wordt. Ontdek ook onze oplossingen voor elektrische deelwagens of deelfietsen.Wij zorgen dat je je service aan je klanten kunt verbeteren en verbreden. Reken maar dat je daar de vruchten van plukt. De uitbating en het verdienmodel laten we volledig aan jou over.
  Neem gerust contact op om een samenwerking op maat uit te tekenen.

  Heading photo

  Je hard- of software uitbreiden met WOW!

  Haal meer rendement uit jouw aanbod! Jouw aanbod nog slimmer maken? Koppel onze modules en IoT-componenten aan jouw aanbod en zorg voor een nog completere oplossing. De data uit je dashboard zorgt voor waardevolle instellingen, waardoor je weloverwogen en rendabele beslissingen neemt.
  Interesse? Neem gerust contact op om een samenwerking op maat uit te werken.

  Use case

  CITY

  CycloParking (Brussel)

  Implementatie: 3 maanden van offerte tot installatieParkings: 50 fietsboxen en 3 grote ondergrondse fietsparkings  

  In Brussel connecteerden we het openbaar vervoer met slimme, veilige fietsstallingen. Op meer dan 50 verschillende plaatsen in de stad, zorgden we dat bewoners via hun MOBIB-kaart een abonnement konden nemen voor een plaats in een fietsbox, met toegangscontrole. Daarnaast installeerden we ook toegangscontrole op de poortjes van ondergrondse fietsparkings bij enkele grote Brusselse metrostations (o.a. de Beurs en de Brouckère). Zie video.Ook deze zijn enkel toegankelijke voor MOBIB-kaarten met de juiste gebruikersrechten. Onze WOW!-oplossing houdt niet alleen toegangscontrole in, maar ook beheer vanop afstand en een fietstelsysteem om het gebruik te meten.

  Prijzen & pakketten

  Image placeholder

  Managed parking voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie!

  Ik heb interesse in:

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.