Secure Parking

  Nood aan een slimme en veilige parkeeroplossing? Dan hebben we het ideale vertrekpunt voor je mobiliteitsbehoeften. Uitbreiden? Met enkele drukken op de knop voeg je e-bikes, deelwagens of andere vervoersmiddelen toe. We kunnen zorgen voor een naadloze aansluiting op je bestaande IT-systemen. Met onze totaaloplossingen slaan we de weg in van de multimodaliteit. Je krijgt alle tools in handen voor een geconnecteerde mobiliteit, die inspeelt op de behoeften van de gebruikers en jou volledig ontzorgt.  

  Ontdek ons aanbod

  Onze hard-, mid- en software zorgt voor een complete oplossing voor al jouw mobiliteitsbehoeften. Afhankelijk van de wensen en de context vullen we jouw noden aan of in. 

  Veilige parkeeroplossingen

  Hard- en software

  Nice to know

  • Makkelijk te integreren

   Onze oplossingen vallen makkelijk te integreren met elk type deur of poort. Liever een oplossing met hardware? Geen probleem, wij werken met betrouwbare en ervaren partners als Velo-Boxx en Verhofsté. Verschillende modellen en maten zijn mogelijk. 

  • Handige app of RFID-kaart

   Met onze handige app of een compacte RFID-kaart hebben je eindgebruikers hun sleutel steeds op zak!Na registratie kunnen ze in 1-2-3 de toegangsdeur openen door ofwel een QR-code te scannen ofwel hun (personeels)kaart voor de kaartlezer te houden. Daarnaast is het - voor occasionele gebruikers - ook mogelijk de toegangsdeur te openen via een code die ze per SMS ontvangen. Na controle van de gebruikersrechten, zal het slot automatisch openen. De app kan bovendien volledig in jouw branding gepersonaliseerd worden. 

  • Verlies nooit de controle

   Alle fietsparkings zijn vanop afstand te beheren. Volg real-time het gebruik van je stallingen en trek rapporten om het succes te meten. Gebruikersrechten pas je in een handomdraai aan via het management platform.

  • Jouw oplossing op maat

   Kies zelf je betaalformule: met een abonnementsformule werken of liever afrekenen per gebruik? Of misschien bied je liever beide opties aan? Moeten ze al dan niet op voorhand reserveren?: het is maar een instelling. Wij zorgen voor jouw oplossing op maat.

  • Aansluiting openbaar vervoer

   Wil je van de aansluiting op het openbaar vervoer een succes maken, dan is een veilige fietsstalling een must. Daarom willen we op strategische plaatsen (zoals metro- of treinstations) veilige fietsstallingen aanbieden, die o.a. te openen zijn met een MOBIB- of OV-kaart. Hiermee bouwen we aan een veilige totaaloplossing voor elke gebruiker. 

  Onze troeven

  • Razendsnelle installatie

   Plug ‘n play is bij ons geen loos begrip. Wij zorgen voor een vliegensvlugge installatie en leiden je medewerkers op. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 3 maanden. Fenomenaal, toch?

  • Makkelijk sleutelbeheer

   Sleutels? Alles werkt met onze app, via RFID-kaart of via SMS! Sleutels geraken niet meer verloren en je geniet van ongelimiteerd gebruiksgemak.

  • Eenvoudig beheer van je parkings

   Onze tool laat je toe je parkings te beheren zonder enige administratie. On-site personeel is niet nodig, want alle belangrijke parameters komen automatisch in je dashboard. Check gebruik, gebruiksduur, aantal beschikbare plaatsen en andere variabelen vanop je computer. Via een overzichtelijke werkplanning zorg je ervoor dat de exploitatie op rolletjes loopt.

  • Geen verplichtingen

   Wil je het operationele zelf in handen nemen? Perfect! Een andere exploitatiepartner of misschien wel je eigen sociale werkplaats? Geen probleem. Uiteraard kunnen wij de exploitatie uitvoeren, maar dat is zeker geen verplichting

  • Aansluiting fiets- of autodeelsysteem

   Een optimale mobiliteit, daar streven we naar! Starten met een slimme stalling om in een latere fase andere vervoersmodaliteiten toe te voegen? We denken graag met je mee. Stap voor stap bouwen we mee aan je mobihub voor jouw bedrijf, stad of gemeente. Je beheert alles in één handige app!

  Secure parking oplossingen per doelgroep

  Joww noden? Onze oplossing. Afhankelijk van de context en de noden, zorgen we voor de geknipte mobiliteitsoplossing en/of ondersteunende dienstverlening. 

  Parking mobib-kaart

  Veilige parkeeroplossingen

  De fiets van je werknemers veilig wegplaatsen? Reken maar op WOW! Wij zorgen voor beschikbare parkeerplaatsen waar en wanneer ze nodig zijn, optimaal beveiligd en toch makkelijk toegankelijk, bv. via een personeelskaart. Voorbij zijn de angst voor diefstal en de parkeerzorgen.
  Naast het veilig parkeren van fietsen, bieden we ook een totaaloplossing op het vlak van duurzame en hybride mobiliteit. Van het delen van elektrische elektrische fietsen tot car sharing ,we’ve got it!
  Sla de weg in van de mobiliteit van de toekomst en maak van jouw bedrijf of bedrijvencentrum een duurzaam mobiliteitspunt!

  • Oplossing 1: fietsbox < 5 fietsen

   Een beperkt aantal werknemers een veilige parkeerplek aanbieden om de fiets te stallen? Onze volledig personaliseerbare fietsboxen vormen de perfecte oplossing.
   Vraag een offerte op maat

  • Oplossing 2: fietsenstalling > 5 fietsen

   Aantal: voor > 5 fietsenDe ideale oplossing voor een groter aantal medewerkers die toegang hebben tot een beveiligde fietsenstalling. Wij denken mee na over maatwerk en kunnen verschillende modellen leveren. Ook voor co-working spaces en bedrijvencentra hebben we oplossingen in petto. Met de fiets verplaats je je vlot over het bedrijventerrein of daarbuiten en de fiets kan toch veilig achtergelaten worden. Een extra troef voor jouw centrum!
   Vraag een offerte op maat

  slimme fietsenstalling

  Lokaal mobiliteitspunt

  Jouw gemeente of stad voorzien van veilige, afgesloten parkeerplaatsen die het gebruik van elektrische fietsen stimuleren? Dan biedt WOW! de totaaloplossing op maat. Wij zorgen voor de hardware en de technologie.Jij kiest of je samenwerkt met een exploitatiepartner, je sociale werkplaatsen of ons als operationele partner laat bijspringen. Ons inkomstenmodel laat maatwerk toe, terwijl jouw gemeente/stad resoluut kiest voor duurzame mobiliteit. Tegelijkertijd beschik je over een gebruiksvriendelijk dashboard waar je de stallingen en abonnementen mee beheert. Een duidelijke rapportage geeft je alle tools in handen om je mobiliteitsaanpak te onderbouwen en te evalueren. Onze parkeeroplossing valt naadloos te combineren met onze e-bike sharing en e-car sharing toepassingen, waardoor je met één enkele app van een uitgebreid mobiliteitsaanbod gebruik kunt maken. In geen tijd bouw je een eigen mobipunt in jouw gemeente of stad uit. Word dé referentie in innovatieve mobiliteit.

  • Oplossing 1: Fietsbox < 5 fietsen

   In een wooncomplex, appartementsgebouw of drukke straat met rijwoningen zijn er niet altijd (veilige) fietsstallingen voorzien. WOW! heeft hiervoor de ideale oplossing: wij leveren robuuste, vandalismebestendige fietsboxen die plaats bieden voor 5 fietsen, zonder dat hier sleutelbeheer voor nodig is. Via een RFID-kaart of app kunnen enkel geregistreerde gebruikers de box openen. Ook aan een mobi-punt of bushalte is dit de ideale oplossing om bewoners (met abonnement) hun fiets of e-bike tijdelijk op een veilige manier te kunnen stallen.
   Link naar de productficheVraag een offerte op maat

  • Oplossing 2: Fietsenstalling > 5 fietsen

   Meerdere gebruikers van een veilige fietsstalling voorzien? Geen probleem, we denken een oplossing op maat uit voor je fietsen. Zowel bij trein- als metrostations, shoppingcentra, toeristische attracties of andere publiekstrekkers, kunnen we de nodige parkeerplaatsen voorzien. Enkel geregistreerde gebruikers hebben toegang via een app of RFID-kaart, zoals bv. MOBIB of een klantenkaart. Een veilige én vlotte oplossing
   Link naar de productficheVraag een offerte op maat

  Voeg onze oplossingen toe aan jouw aanbod

  Al actief in deelfietsen, deelwagens, parkings of aanverwante dienstverlening? Voeg onze oplossing toe aan jouw aanbod! Je koppelt WOW-mobility naadloos aan je eigen aanbod en klaar, je bent meteen operationeel. Ook als je aanbieder bent van openbaar vervoer kunnen we ongetwijfeld een fikse toegevoegde waarde aan je bieden. Zo kunnen jouw reizigers probleemloos toegang krijgen tot onze veilige parkings en stallingen, bv. via hun OV- of MOBIB-kaart. Een inspanning die gewaardeerd wordt. Ontdek ook onze oplossingen voor elektrische deelwagens of deelfietsen.Wij zorgen dat je je service aan je klanten kunt verbeteren en verbreden. Reken maar dat je daar de vruchten van plukt. De uitbating en het verdienmodel laten we volledig aan jou over.
  Geef ons gerust een seintje om een samenwerking op maat uit te tekenen.

  • Projecten op maat

   Interesse in één van onze WOW-oplossingen? Ongetwijfeld kunnen we ook met jouw software naadloos koppelen.
   Contacteer ons

  • Voorbeeldproject

   CycloParking-project: In Brussel connecteerden we het openbaar vervoer met slimme, veilige fietsstallingen. Op meer dan 50 plaatsen in de stad, zorgden we voor veilige fietsenstallingen waar reizigers met een MOBIB-kaart een abonnement kunnen nemen. Ook de toegangscontrole op de poortjes van de ondergrondse Brusselse metrostations zijn voorzien door WOW! Deze stallingen zijn enkel toegankelijk voor reizigers met de juiste gebruikersrechten op hun MOBIB-kaart (zie video). Vanop afstand kunnen we deze parkings perfect monitoren, de fietsen tellen en het gebruik meten. Waardevolle informatie voor de stad!
   Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

  Heading photo

  Je hard- of software uitbreiden met WOW!

  Haal meer rendement uit jouw aanbod! Jouw aanbod nog slimmer maken? Koppel onze modules en IoT-componenten aan jouw aanbod en zorg voor een nog completere oplossing. De data uit je dashboard zorgt voor waardevolle instellingen, waardoor je weloverwogen en rendabele beslissingen neemt.

  • Samenwerkingsprojecten op maat

  • Voorbeeldproject

   Verhofsté-project: Verhofsté NV is hoofdzakelijk actief in maatwerkconstructies en biedt o.a. fietsbergingen en fietsenrekken voor bedrijven en openbare ruimtes aan. Een probleempunt bleef echter de beveiligde toegang tot de fietsenstallingen. WOW-mobility bood de perfecte aanvulling. Onze slimme oplossing zorgt ervoor dat enkel gebruikers met de juiste rechten toegang krijgen. Enkel een geldige RFID-kaart of de smartphone-app zorgt voor toegang. De operator kent bovendien perfect het gebruik van de fietsstallingen via onze handige monitoring tool. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

  Use case

  CITY

  CycloParking (Brussel)

  Implementatie: 3 maanden van offerte tot installatieParkings: 50 fietsboxen en 3 grote ondergrondse fietsparkings  

  In Brussel connecteerden we het openbaar vervoer met slimme, veilige fietsstallingen. Op meer dan 50 verschillende plaatsen in de stad, zorgden we dat bewoners via hun MOBIB-kaart een abonnement konden nemen voor een plaats in een fietsbox, met toegangscontrole. Daarnaast installeerden we ook toegangscontrole op de poortjes van ondergrondse fietsparkings bij enkele grote Brusselse metrostations (o.a. de Beurs en de Brouckère). Zie video.Ook deze zijn enkel toegankelijke voor MOBIB-kaarten met de juiste gebruikersrechten. Onze WOW!-oplossing houdt niet alleen toegangscontrole in, maar ook beheer vanop afstand en een fietstelsysteem om het gebruik te meten.
  Vraag hier de projectfiche aan.

  Prijzen & pakketten

  Image placeholder

  Secure Parking voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie binnen de 7 werkdagen!

  Huidige vloot:

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.