Beheersoftware

  Delen, beheren, exploiteren en analyseren

  Beheer en ondersteun in real-time, vanop afstand en in 1 oogopslag jouw eindgebruikers en vloot.
  Overzichtelijk, veilig en op maat van uw business model.
  Volledige ontzorging én rendabiliteit dankzij een dynamisch dashboard dat meegroeit met jouw successen

  Bike sharing app WOW-mobility

  Wat houdt het in:

  Ons aanbod, afgestemd op jouw situatie. 

  Illustration

  Beheerplatform en app voor gebruik en administratie

  Illustration

  Toepasbaar op bestaande en nieuwe vloot en
  infrastructuur

  Illustration

  Verschillende toegangsmogelijkheden

  Jouw uitdagingen

  • Flexibiliteit en groeipotentieel?

   Je hebt wel eigen voertuigen en hardware voor een mobiliteitsoplossing, maar geen efficiënte manier om deze te beheren en exploiteren. Of misschien wil je je klanten een totaalpakket kunnen bieden inclusief een beheerplatform. Bovendien wil je snel nieuwe projecten kunnen opstarten én schalen wanneer dat nodig is. Je hebt dus een systeem nodig dat flexibel is, zich aanpast aan de situatie van jouw klanten en kan mee evolueren met de behoefte. 

  • Integratiemogelijkheden?

   Je hebt misschien al een IT pakket dat een deel van je mobiliteitsnoden al invult of een CRM pakket dat je graag wil behouden. Mogelijk heb je ook al je eigen hardware die je wil connecteren. 

  • Functionaliteiten?

   Een beheerplatform moet heel wat functionaliteiten bezitten, maar deze functionaliteiten moeten ook wel overzichtelijk blijven én relevant zijn voor het vooropgestelde business model. Anders verlies je aan efficiëntie. 

  • Doelgerichtheid en uitbreidingspotentieel?

   Het systeem moet niet alleen rekening houden met de jouw noden en die van de klant, maar ook met de context waarin het gebruikt zal worden. Bovendien mag het niet beperkt zijn tot één vervoersmodus. In de toekomst is er immers misschien nood aan uitbreiding met één of meerdere vervoersmodi.

  • Toegangsbeheer?

   Het toegang verlenen tot de aangeboden diensten aan eindgebruikers mag niet te veel last met zich meebrengen. Dus liever geen gedoe met sleutels of systemen waar veel personeel ter plaatse voor nodig is. Bovendien kan de geprefereerde sleutelmethode verschillen van klant tot klant.

  Onze oplossing

  • Configuratie op maat

   De WOW-Connect software wordt op maat geconfigureerd naargelang jouw behoeften en is ten allen tijde aanpasbaar om perfect aan jouw noden te voldoen. Door de overzichtelijke en real-time rapportering en data-analyse evalueer je ook vlot jouw groeimogelijkheden. Zo zorgen we niet alleen voor een zorgeloze opstart, maar versterken we ook meteen je groeipotentieel.

  • Naadloze integratie

   Onze software valt makkelijk te integreren met jouw bestaande IT systemen (HR, controlling, ...) en zelfs met jouw voertuigen en infrastructuur. Toch liever een totaalpakket met infrastructuur inbegrepen? Wij werken met betrouwbare en ervaren partners om jou te kunnen bieden wat je nodig hebt.

  • Optimaal beheer

   Niet alleen wordt ons platform op uw maat geconfigureerd, we zorgen er ook voor dat het gebruiksvriendelijk is en precies heeft wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Vlootbeheer, eindgebruikersbeheer en reservatie- en/of gebruiksbeheer worden een fluitje van een cent. GDPR conforme tracering van assets maakt dat je nooit nog voertuigen uit het oog verliest. Het platform biedt ook overzichtelijke inkomstenstromen dankzij de geïntegreerde betaalmodule en duidelijke rapporterings-mogelijkheden voor analyse. Zo zorg je voor een optimaal gebruik van je mobiliteitsoplossing en dus ook een maximale return on investment.

  • Veelzijdig en multimodaal

   Onze oplossing is veelzijdig toepasbaar in elke setting, zowel professioneel als publiek. Verschillende beheer- en klantprofielen zoals bedrijven, overheden en/of particulieren zijn volledig instelbaar naar keuze. Bovendien is het platform ten allen tijde uitbreidbaar met andere vervoersmiddelen en diensten.

  • Meerdere mogelijkheden voor gebruikerstoegang

   In onze beheersoftware kunnen verschillende soorten sleutelmethoden geïntegreerd worden. Standaard werkt alles met een handige app. Een interactieve kaart geeft de beschikbare faciliteiten weer, gebruikers scannen een QR-code en voilà, klaar voor gebruik! Maar ook andere methoden zoals bluetooth, NFC of RFID kunnen perfect geactiveerd worden. De software is zelfs MOBIB compatibel. Indien gewenst, kunnen eindgebruikers dus van de dienst gebruik maken met hun kaart van het openbare vervoer.

  Beheersoftware per doelgroep

  Mobiliteitsoperator of-aanbieder of misschien beide? Wij hebben de oplossing voor jouw noden!  

  bedrijfsfietsen delen

  Voeg onze software toe aan jouw oplossing

  Actief in mobiliteit, deelfietsen, deelwagens, parkings of aanverwante dienstverlening? Voeg onze oplossing toe aan jouw aanbod! Je koppelt onze software naadloos aan je eigen aanbod en klaar, je bent meteen operationeel.
  Wij zorgen dat je je service aan je klanten kunt verbeteren en verbreden. Reken maar dat je daar de vruchten van plukt. De uitbating en het verdienmodel laten we volledig aan jou over.
  Geef ons gerust een seintje om een samenwerking op maat uit te tekenen.

  mobipunt met draadloze laadstations elektrische fietsen

  Je aanbod uitbreiden met WOW!

  Haal meer rendement uit jouw aanbod!Koppel onze software en IoT-componenten aan jouw aanbod en zorg voor een nog completere oplossing. Niet alleen voertuigen, maar ook laadpalen, toegangscontroles, fietskluizen of andere devices kunnen probleemloos geconnecteerd worden. De data uit je dashboard zorgt voor waardevolle informatie, waardoor je weloverwogen en rendabele beslissingen neemt.
  Interesse? Neem gerust contact op om een samenwerking op maat uit te werken.

  beheerplatform exploitatie deelfietsen

  Voeg onze oplossingen toe aan jouw aanbod

  Al aan de slag als operator van deelvoertuigen of baat je een parking uit? Wij sluiten naadloos op jouw diensten aan. Jouw deelwagens combineren met onze e-bikes? Wens je, als aanbieder van openbaar vervoer, om jouw reizigers ook van ons netwerk gebruik te laten maken? Of misschien wil je als uitbater van een parking ook wel fietsen of deelwagens aanbieden?
  Wij vormen jouw perfecte aanvulling en vergroten de service naar je klanten toe. De exploitatie laten we met plezier aan jou over. We geven je daarbij alle tools in handen voor een feilloos en stressvrij management!
  Neem gerust contact op om een project op maat te bespreken.

  elektrische bakfiets met draadloos laden

  Je hard- of software uitbreiden met WOW-mobility

  Ongetwijfeld vallen onze software-modules en IOT-componenten ook aan jouw oplossingen te connecteren. Niet alleen voertuigen, maar ook laadpalen, fietskluizen of andere devices kunnen geconnecteerd worden. Zo maken we je aanbod niet alleen slimmer, je haalt er ook meer rendement uit. Ons dashboard zorgt voor heldere inzichten en betere beslissingen. Toekomstige investeringen en uitbreidingen neem je weloverwogen!
  Contacteer ons om jouw samenwerkingsproject op maat te bespreken.

  Prijzen & pakketten

  Publiek fietsdeelsysteem

  Beheersoftware voor jouw organisatie  start hier.

  Vervolledig het formulier hier beneden en ontvang een eerste projectestimatie voor jouw organisatie binnen de 7 werkdagen!

  Ik heb interesse in

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Can't send form.

  Please try again later.