Team work,makes the dream work.

  Technologie, customer support, communicatie en ondernemershap in één multi-getalenteerd team van 16 professionals maken van WOW-mobility een succesvolle en snelgroeiende onderneming.

  Visie, missie en waarden

  WOW visie: Smart life is een term die steeds belangrijker wordt in onze samenleving. Smart mobility, smart environment, smart health, … In zo goed als alle segmenten van onze maatschappij groeit meer en meer de nood aan geautomatiseerde processen en aangepaste technologie om mensen, objecten en locaties met elkaar te verbindenIn een niet zo verre toekomst zal alles en iedereen “smart” en geconnecteerd zijn. Wij, bij WOW-mobility, zijn ons meer dan bewust van deze tendens en zijn helemaal klaar om ons steentje bij te dragen aan deze toekomst.

  Illustration

  WOW missie: Ons doel is om bij te dragen aan een duurzame, geconnecteerde wereld, zonder de individuele consument uit het oog te verliezen. Een divers en gedeeld mobiliteitsaanbod voor zoveel mogelijk (verbonden) gebruikers. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de privacy altijd gewaarborgd blijft. Zo helpen we bouwen aan een nieuwe mobiliteit die de gebruikerservaring en -behoeftes centraal plaatst. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud staan voorop. Idealiter vindt en boekt de consument heel het mobiliteitsaanbod in één app. Met onze WOW-oplossingen streven we naar 100% tevredenheid!

  Illustration

  WOW waarden:

  • Duurzaam groeien

  • De juiste partners

  • Blijven innoveren

  Illustration

  Waarom WOW?

  hotel services 3 expand lines

  Onmiddellijk inzetbaar

  Wij bieden je een sleutel-op-de-deur oplossing. Vervoersmiddelen, hard- en software in één pakket, dat onmiddellijk bruikbaar is.

  All-in-one oplossing

  (Deel)fietsen, (deel)auto’s en beveiligde parking in één? Een complete mobiliteitsoplossing op maat. Hanteerbaar met één app.

  Future-proof & schaalbaar

  Klein beginnen om te groeien? Ons platform is schaalbaar, past zich naadloos aan jouw IT-omgeving aan en kan meerdere partijen samenbrengen.

  Gebruiksvriendelijk & veilig

  Een glashelder dashboard dat op een veilige manier data genereert. Zo krijg je waardevolle info over het gebruik en regel je een feilloze exploitatie.

  Founding Story

  Illustration

  Wij zijn jaren geleden gestart als een verhuurbedrijf van voertuigen voor toeristische routes, onder het merk wow-routes.comWe merkten snel dat er nood was aan geautomatiseerde processen om de exploitatie te vereenvoudigen en ontwikkelden hiervoor onze eigen software. Vandaag kunnen we hiermee ook het aanbod van andere mobiliteitsaanbieders connecteren en de exploitatie aanzienlijk vereenvoudigen. We willen naar een nieuwe vorm van multi-mobiliteit, waarbij verschillende aanbieders en transportmodi zoveel mogelijk geïntegreerd zijn. Om dit te bereiken hebben wij ons ontwikkeld tot een "B2B solution provider" en denken we zoveel mogelijk mee met overheden, steden, gemeentes, bedrijven en natuurlijk de eindgebruikers. 

  WOW! team

  "We zijn een hecht team van enthousiaste medewerkers. Geboeid door nieuwe technologieën en de uitdagingen van vandaag rond klimaat en mobiliteit, helpen we bedrijven en overheden om duurzame mobiliteitsprojecten te realiseren."

  Help ons groeien!

  Wil jij meebouwen aan de nieuwste technologieën die de mobiliteitsproblematiek helpen oplossen?Wil jij meehelpen om onze totaaloplossingen naar de markt te brengen?Vind je niet wat je zoekt tussen onderstaande vacatures maar ben je wel gemotiveerd om voor ons te werken? Stuur ons jouw CV en spontane sollicitatie!

  Volg ons op:

  Onze partners

  We zijn trots om samen te werken met onderstaande partners & leveranciers.

  Illustration
  Project FietsAmbassade
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration
  Illustration